«

»

sep 20

Fakturering av byanätsavgiften

I anslutningsavtalet ingår en byanätsavgift som fastställs fortlöpande av styrelsen och faktureras kvartalsvis i förskott. För 2017 och tills vidare är avgiften 70 kronor inkl moms per månad och anslutning.

Om du har en anslutning som av någon anledning inte ska användas kan vi stänga den tills vidare och då betalas ingen avgift. Du meddelar föreningen när den ska aktiveras. Denna stängning/aktivering kan inte tillämpas för säsongsanvändning.

Vi kommer att fakturera första gången under oktober och den fakturan avser kvartal 4. Därefter kommer avgiften att faktureras i förskott och nästa faktura kommer i slutet av november och avser kvartal 1.

Fakturorna kommer som vanligt via mail till er som lämnat en mailadress och med posten till er andra.

Meddela oss om du inte vill använda mail så tar vi bort din mailadress och skickar såväl fakturor som andra brev med posten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>