«

»

Jul 09

Senaste nytt

 

Projektet har lagt sjökabel i Helsjön. Det är en rejäl kabel som väger ett kilo per meter.

 

Vi har bjudit alla som arbetar i projektet på en sommarlunch hemma hos Kila-Anders.

 

På årsmötet informerade vi om en försening av anslutning mot Varberg Energi som inte fått tillstånd från Länsstyrelsen att gräva från länsgränsen mot Veddige. Fortfarande inget tillstånd klart men Varberg Energi har jobbat med en tillfällig lösning som ska bli klar under juli.

 

Tidplan för start av installation i fastigheter kommer i ett mail/brev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>