«

»

maj 02

Kallelse till årsmöte

Kallelse till årsmöte i Bygdegården 21 maj kl 19:00

Se kallelsen och dagordningen under rubriken ”Mer info”

Viktigt nyhetsbrev om byanätsavgifter. Styrelsen har ett förslag till årsmötet att lägga över faktureringen av byanätsavgifter till Varbergsortens Elkraft. Styrelsen har beslutat att införa differentierade byanätsavgifter.

Se nyhetsbrevet under rubriken ”Mer info”

Styrelsen

2 kommentarer

 1. Göran

  Föreningens stadgar säger

  ”Varje medlem ska årligen till föreningen betala medlemsavgift, som beslutas av föreningsstämman”

  ”Avgiften för de olika tjänster föreningen tillhandahåller fastställs av styrelsen”

  Så byanätsavgifterna beslutas av styrelsen

 2. Reinhold Zoll

  Kan styrelsen före ett årsmöte bestämma vad en byanätsavgift ska kosta o vilka som ska betala. Är inte den gängse ordningen att styrelsen lägger fram ett förslag inför årsmötet,där årsmötesdeltagarna avgör vad som ska betalas o vilka som ska betala??Mvh Reinhold

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>